Linómetszetek, akvarellek és egyedi rajzok.

bodazsu művészet és illusztráció

Csillagos égbolt

2018. szeptember 03. - bodazsu

Szépen lassan és biztosan készülnek az újabb és újabb munkák. Mindet töltöm a Facebook és a Society6 oldalamra is.

Készítettem egy profilképet, korábban sosem rajzoltam kifejezetten profilnak valót, mindig egy épp szimpatikusat töltöttem fel.

piciprofil.jpg

Tovább

2018 Caritart

Újabb év, újabb művésztelep Mátraderecskén a Caritart szervezésében.

Ebben az évben úgy indultam, hogy olajjal festek szögletes képeket. Nos ez nem teljesen jött össze, mert én én vagyok és ez korongot jelent. Továbbá az olaj festékem között nem volt türkiz és egyéb kék árnyalatok, amikre nem is gondoltam, hogy szükség lesz. Szóval maradt az akril, de az eddigi föld árnyalatokat az ég kékje váltotta. Azért egy kicsi "fejlődés" mégis történt.egbolt_a_foldon.JPG

Többé kevésbé a heti termés.

Tovább

Álom takaró

Ezt az apró képet kb. fél éve készítettem, de most kerül a közönség elé. Ennek oka, hogy felfedeztem egy Society6 nevű oldalt, ahol én is "boltocskát" akartam nyitni. Gondoltam ez egy jó munka lesz kezdésnek. Nemsokára követik az újabb és újabb képek, van ami készen áll és megannyi ötlet is sorakozik még.

alom_takaro.jpg

2017 Caritart megint :)

Szerencsére ebben az évben is megrendezésre került Mátraderecskén a Caritart művésztelep. 10 nap alatt sok munka született és készült jó néhány fotó is. Ebben a posztban az utóbbiakat mutatom meg. Nem minden kép az én kattintásomra jött létre, de ezt jelezni is fogom.

Ha szeretnétek többet megtudni a Caritartról akkor itt és itt tudjátok megtenni.

sam_1516.JPG

Utolsó nap a munkáim terítése.

Tovább

Zentai alkotóműhely

Még 2016 novemberében vettem részt Zentán a VII. Nemzetközi Alkotóműhelyen. Fantasztikus lehetőség volt új embereket megismerni és ráadásul grafikai műhelyben dolgozni. Már idejét nem tudom mikor nyomtattam. Szóval a présgéppel megismerkedve készítettem linóleummetszetet és persze dombornyomást.

A művésztelepről jelent meg cikk is. Ezt itt eltudjátok olvasni.

fold_alkoto.JPG

Föld alkotó

Tovább

CaritArt kiállítás

Eljött ennek is az ideje! A művésztelepen készült képek kiállításra kerültek. Az első megálló Szentendrén a Vizes nyolcas Galéria, a következő pedig Budán a Kolosy téren lesz. Itt tudjátok megnézni a meghívót, és egy képet is mutattok:

sam_4249.JPG

A Teremtődés sorozatom mintha csak kávézgatna és beszélgetne, nem gondoljátok? :D